AJANVARAUS JA YHTEYSTIEDOT

Voit tehdä varauksen kätevästi nettiajanvarauksen avulla. Mikäli olet varaamassa aikaa microbladingiin tai kestopigmentointiin, tarkastathan palveluiden kuvauksista ettei käsittelylle ole estettä. Jos olet epävarma, voit laittaa facebookin inboxiin viestiä.

Tarkistathan varausehdot ennen varauksen tekoa.

Microbladingin ja kestopigmentoinnin ylläpitovahvistukset sekä ripsihuollon yhteydessä tehtävät kulmien kestovärjäykset saat varattua facebookin inboxin kautta tai tekstiviestillä.

Mikäli nettiajanvarauksesta ei meinaa löytyä sopivaa aikaa, ota rohkeasti yhteyttä facebookin inboxin kautta tai viestillä ja katsotaan voidaanko järjestää sinulle sellainen. Emme valitettavasti pääse usein vastaamaan puhelinsoittoihin palveluiden aikana, mutta viesteihin vastaamme heti kun voimme. Vastausaika on pääasiassa ma-pe 10-18.


VARAUSEHDOT


Tekemällä varauksen, sitoudut varausehtoihin: - Peruutukset/ajan muutokset on tehtävä 24h (microblading,kestopigmentointi 48h) ennen varattua aikaa puhelimitse, viestillä tai facebookissa. Tämän ajan jälkeen peruutetuista ajoista veloitetaan 50% palvelun hinnasta. 


Kokonaan peruuttamattomista ajoista veloitetaan 100% hoidon arvioidusta hinnasta. - Huomioithan, että ollessasi 15min myöhässä joudumme ehkä siirtämään aikasi, tällöin aika katsotaan peruuttamattomaksi ja ajasta veloitetaan varausehtojen mukaan 75% varatun palvelun hinnasta.

Siirräthän aikaasi jos olet sairastunut, jolloin vältytään tartuntariskiltä. Emme peri perumismaksua äkillisen sairauden ilmaannuttua, mutta uusi aika on varattava tilalle.


OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Salon Saruell
Lappeentie 26, 55100 Imatra

Puhelinnumero
047-5784989

Emme valitettavasti pysty vastaamaan puheluihin palveluiden aikana, mutta vastaamme viestiin heti kun kerkeämme.

Sähköposti
salonsaruell@hotmail.com