PALVELUT


RIPSIENPIDENNYKSET

Ripsienpidennyksissä omiin ripsiin liimataan ripsikuituja, jolloin saadaan näyttävä lopputulos ilman ripsiväriä. Klassisissa ripsienpidennyksissä käytetään yksittäisiä ripsikuituja, eli jokaiseen omaan ripseen liimataan yksi ripsikuitu, kun taas volyymiripsipidennyksissä yhteen luonnonripseen liimataan 2-8 kuitua viuhkana riippuen asiakkaan omien ripsien vahvuudesta. Lisäksi valikoimasta löytyy myös hybridiripset jotka ovat sekoitus klassisia ja volyymikuituja. Kuidut kiinnitetään ripsienpidennyksille tarkoitetulla erikoisliimalla. Ripsienpidennyksillä asiakkaan ripsistä saadaan luonnolliset tai näyttävän tuuheat -asiakkaan toiveesta ja ripsilaadusta riippuen.

Normaalisti ihmisillä on noin 50-150 ripseä per silmä, joten lopputuloksissa voi olla paljon eroja riippuen asiakkaasta. Joillain ripset tuntuvat pysyvän paljon pidempään, sillä niitä saadaan laitettua alunperinkin paljon useampia. Ripsien kasvuaika on n. 60-90 päivää, mistä riippuen ripsipidennysten kesto vaihtelee kolmesta jopa kahdeksaan viikkoon. Oikein laitettuina pidennykset eivät vahingoita omia ripsiä.

Lisäpalveluna voi valita kulmien kestovärjäyksen ja muotoilun.


MICROBLADING & KESTOPIGMENTOINTI

Palveluvalikoimasta löytyy kolme eri pigmentointitekniikkaa; microblading, puuterikulmat sekä hybridi -kulmat

Microbladingissa tehdään manuaalisesti karvoja ohuella terällä jossa on useita pieniä neuloja. Sopii henkilöille jotka kaipaavat vain hieman muotoa ja täyttöä. Microblading ei korvaa meikattuja kulmia, mutta vähentää meikkaustarvetta huomattavasti ja voit näyttää upealta täysin meikittä.

Puuterikulmat tehdään pigmentointikoneella, jossa kulmakarvoja työstetään ns. "värittämällä". Lopputulos on microbladingiä vahvempi, kestävämpi ja meikkimäisempi. Puuteritekniikalla voidaan tehdä luonnollista ja vaaleaa lopputulosta, mutta myös tummaa ja enemmän meikatun näköistä jälkeä asiakkaan toiveista ja elämäntavoista riippuen.

Hybridi -kulmat ovat yhdistelmä microbladingiä ja puuterikulmia. Yksittäiset karvat tehdään microblading terällä ja kulmat viimeistellään puuteritekniikalla. Mahdollista toteuttaa todella luonnollinen lopputulos tai meikatumpi/vahvempi ilme asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kattavasti tietoa näistä tekniikoista ja niiden eroista löydät pigmentointi-oppaastamme.


PERFECTBROWS

PerfectBrows -palvelussa kulmat mitataan tarkasti, muotoillaan sekä värjätään BrowHennalla joka kestää normaalia kestoväriä pidempään. Ihossa väri pysyy n. 1-2 viikkoa ja karvoissa pysyvyys voi olla jopa 5 viikkoa. Tämä palvelu toimii myös halutessaan konsultointina kulmien pigmentoinnille.


LashLift - RIPSIEN KESTOTAIVUTUS

Lash lift eli kestotaivutus on omiin ripsiin kemiallisesti tehtävä taivutus. Tämä on tapa saada luonnollisen kauniit, helppohoitoiset ja kaarevat sekä pidemmältä näyttävät ripset ilman pidennyksiä ja liimoja. Lash lift on myös hellävaraisempi tapa taivuttaa ripset jokapäiväiseen metallitaivuttimen käyttöön verrattuna.

Lash lift tehdään silikoni muotilla, jolla saadaan ripsistäsi halutun kaarevat ja pidemmän oloiset. Taivutus tulee voimakkaammin ripsien juuriin ja pehmeämpi kaarevuus koko ripsiin. Lash lift voidaan tehdä sekä lyhyisiin että pitkiin ripsiin, koska silikonityynyjä löytyy erikokoisia.

Kestotaivutus kestää ripsissä jopa 4-12 viikkoa riippuen ripsen elinkaaresta. Kestotaivutus ei vaadi huoltokierrettä, sillä sen vaikutus katoaa pikkuhiljaa ripsiesi uusiutuessa ja kasvaessa.Uudet ripset kasvavat hyväkuntoisina ja suorina.

Kestotaivutuksen voi uusia 2-3 kuukauden päästä ensimmäisestä käsittelystä.


KYNSIEN GEELIVAHVISTUS

Luonnonkynnen geelivahvistuksessa käytetään samaa geeliä kuin rakennekynsissä mutta geelaus tehdään vain asiakkaan omien kynsien päälle lisäämättä pituutta. Valittavanasi on kaikki samat koristelumahdollisuudet kuin rakennekynsissäkin. Geelivahvistus peittää kynnen 'virheet' joten kynnet ovat kauniit myös ilman väriä tai koristeluita. Sinulla ei tarvitse olla pitkät kynnet, mutta lyhytkin vapaa kärki kynnessä auttaa sinetöimään geelin paremmin jolloin kestävyys on parempi. Huoltoväli on kynnenkasvusta ja asiakkaan elintavoista riippuen 3-7 viikkoa. Käytämme Mosaic Nails Systemsin korkealaatuisia ja arkikäytössä erittäin kestäviä geelituotteita.